Over Marking IT..

Marking IT is een jonge en frisse onderneming welke is opgericht door Mark v.d. Staaij in 2006.

Doel..

Ons doel is om iedere onderneming te laten profiteren van de kennis en ervaring welke direct resultaat zijn uit ontwikkel en migratie projecten van de grote spelers in de IT sector.

Verbetering..

Wij bieden gestandaardiseerde ICT oplossingen welke in de praktijk zijn doorontwikkeld naar stabiele en geoliede systemen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, het automatiseren van beheersprocessen en het continu monitoren van systemen is een lagere Total Cost of Ownership te realiseren.

Overdracht..

Naast professionele technische kennis leveren wij tijdens een ontwikkel traject detail documentatie betreffende planningen, proces beschrijvingen, normalisering, ontwerp en beheersprocedures. Onze Microsoft gecertificeerde engineers beschikken over communicatieve vaardigheden en hebben de ervaring om opleidingen te geven aan IT afdeling en uw personeel.

Expertise voor u..

Marking IT kan ook voor u iets betekenen. Door onze flexibele en frisse onderneming kunnen wij samenwerken op verschillende IT fronten. Laat een ervaren specialist u naar de mogelijkheden adviseren. Zorg dat u uw bedrijfsdoelen beter kunt realiseren. Neem contact op met Marking IT!